Crypto advies, oa:

Wanneer (ver)kopen

5 'gouden' coin tips

4.7/5

Verstandig investeren? Laat je adviseren!

Bepaal het juiste (ver)koopmoment
Kies de juiste coins met 100x groeipotentie!
Beperk de risico's

Wanneer je blind investeert zonder plan, zal je bijna altijd verlies maken met jouw Bitcoins en altcoins. Tijdens een adviesgesprek vertel ik je welke eenvoudige tools je kunt gebruiken om het juiste (ver)koopmoment te bepalen. Daarmee beperk je de risico’s en is jouw kans op een mooi rendement vele malen groter. Want het is nog steeds mogelijk om veel winst te maken met crypto, zeker als je de juiste coins kiest.

Met slechts enkele eenvoudige handelingen per maand kun jij je geld voor je laten werken!

4.7/5

Klanten waarderen ons met een 9,6

Crypto investeerder

Herken je deze vragen?

Dan is een adviesgesprek verstandig

Help een crypto crash, wat moet ik nu doen?

“Bitcoin is de laatste tijd sterk gedaald. Waarom zou ik nu dan in cryptovaluta investeren? Straks raak ik misschien al mijn geld kwijt.”

Antwoord:

Dit is misschien wel het grootste misverstand dat er bestaat rondom crypto en aandelen. Een oud gezegde ‘buy when others are fearfull and sell when others are gready’.
Lees meer

Waar moet ik op letten?

“Is het investeren in cryptovaluta wel slim en waar moet ik allemaal op letten? Kortom, welke valkuilen zijn er?”

Antwoord:

Als je investeert in cryptovaluta zijn er inderdaad veel valkuilen waar je op moet letten wanneer ook je daadwerkelijk winst wilt gaan behalen (en dat willen we allemaal toch?). Daarom geef ik ook aan dat je nooit blind moet investeren in crypto.
Lees meer

Wat is het beste (ver)koopmoment?

“Ik wil graag cryptomunten kopen maar wanneer kan ik dit het beste doen? Koop of verkoop ik wel op het juiste moment?”

Antwoord:

Helaas is het maken van winst in cryptovaluta erg moeilijk. Veel mensen handelen uit emotie en verliezen daarom geld, ze hebben last van FOMO (fear of missing out). Wanneer crypto kopen? De door mij geadviseerde koop/verkoop tools helpen met het vinden van het juiste koop- en verkoop moment.
Lees meer

Welke coins kan ik het beste kopen?

“Ik weet dat er naast Bitcoin ook veel andere cryptomunten zijn, waar kan ik het beste in investeren?"

Antwoord:

De keuze is reuze waardoor je vaak door de bomen het bos niet meer kunt zien. Op het internet vertellen diverse analisten maar wat graag welke coins zijn zouden kopen, maar waarom zou jij dit ook doen? Ik geef je mijn top 10 van potentiele 20x tot 50x coins!
Lees meer

Moet ik leren traden? Kost het me veel tijd?

“Ik weet wel hoe ik bitcoin en altcoins kan kopen maar hoe dan verder? Moet ik ook leren traden (handelen) in deze cryptomunten en moet ik op de hoogte blijven?”

Antwoord:

Het is niet per se nodig om jezelf veel te verdiepen in alle verschillende crytomunten en het traden (handelen) hierin. De door mij voorgestelde koop/verkoop tools helpen je met het op het juiste moment kopen en verkopen van cyptovaluta.
Lees meer

Hoe voorkom ik grote prijsdalingen?

“Ik weet dat je veel geld kunt verdienen met crypto maar ook veel geld kunt verliezen. Hoe voorkom ik grote prijsdalingen (crashes)?”

Antwoord:

Zodra de prijzen sterk dalen verkopen mensen uit paniek (fear) en zodra de prijzen sterk stijgen kopen mensen (greed). Maar is dit wel het juiste moment? Ik vertel je graag hoe dit psychologische spel werkt. De door mij voorgestelde koop/verkoop tools zullen je hier in elk geval veel bij gaan helpen.
Lees meer

Ik wil snel winst maken, kan dat wel?

“Ik wil alleen in crypto investeren als ik snel veel winst kan maken. Diverse crypto analysten adviseren een bepaalde munt te kopen. Is dit wel verstandig?”

Antwoord:

Als je heel veel geluk hebt dan kan dit inderdaad het geval zijn. Helaas is vaak het tegenovergestelde waar en maakt ongeveer 95% verlies met het impulsief kopen van zogenaamde high risc coins. Met een goede strategie voor de lange termijn is het echter nog steeds mogelijk om je inleg vele malen te vermenigvuldigen.
Lees meer

Is het investeren in crypto niet te risicovol?

“Is investeren in crypto niet te risicovol? Misschien wordt mijn account wel gehakt of knapt de 'bubbel'. Straks raak ik al mijn geld kwijt”

Antwoord:

Het investeren in crypto of andere assets zoals aandelen brengt altijd risico’s met zich mee. Het risico aan crypto is dat de koersen zich soms sterk volatiel bewegen (ze stijgen en dalen sterk). De door mij voorgestelde tools bieden daar veel meer zekerheid in.
Lees meer

Inhoud crypto adviesgesprek

Ik adviseer je enkele (eenvoudige) koop/verkoop tools te gebruiken waarmee je als lange termijn investeerder veel meer winst kunt behalen. Inclusief installatie, uitleg en instellingen.

Ben je op zoek naar de nieuwste veelbelovende coins met 100x potentie. maar het je geen tijd of kennis om dit uit te zoeken? Ik geef je een lijst met 5 ‘gouden cryptocoins’ voor de volgende bullmarket. 

Hoeveel geld wil jij investeren in bitcoin en altcoins? En welk risico wil jij hierin nemen? Ik help je hierbij en stel 3 portfolio’s voor (laag risico, gemiddeld risico en hoog risico).

Het adviesgesprek is geschikt voor iedereen. Heb je achteraf toch nog vragen? Bijvoorbeeld over de instellingen van enkele tools? Je krijgt van mij 1 uur gratis ondersteuning achteraf.

Gesprek bestellen

1 op 1 gesprek in Bovenkarspel
499
385,- Tijdelijke aanbieding - Inclusief btw
  • Gespreksduur: 2 a 3 uur
  • Betaling: voorafgaand aan het gesprek
  • Locatie: Bovenkarspel (NH)
Klanten waarderen ons met een 9,6
4.7/5
Kantoorplek deCryptohulp.nl

Over deCryptohulp.nl

Over mij

Mijn naam is Bart Vriend en woon met mijn gezin in Lutjebroek. Ruim 7 jaar geleden ben ik begonnen met het handelen in crypto. Zoals elke beginnende trader heb ik zo ongeveer alle beginnersfouten gemaakt. Ik help jou om deze fouten niet te maken en je hierbij heel veel tijd en stress te besparen.

Ik geef je 7 jaar ervaring gebundeld in 1 gesprek!

Privacy en discretie

Ik koop- of verkoop geen cryptovaluta voor klanten. Bedragen en persoonlijke gegevens zijn privé en hou je voor jezelf. Tijdens het adviesgesprek worden alleen testorders geplaatst met kleine bedragen.

Aantoonbare resultaten

Ik laat je tijdens het adviesgesprek zien waarom mijn methode werkt. Wanneer je enkele koop/verkoop tools gebruikt is de kans op winst aanzienlijk groter. Bekijk deze winstberekening om de verschillen te zien. Ik installeer de tools voor je en zorg voor de juiste essentiële instellingen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en kosten je slechts enkele handelingen per maand.

Log In