Bestelling annuleren

De voorwaarden voor annuleren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na aankoop, de levering van de diensten te annuleren. Hiervoor hoeft je geen reden op te geven. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@decryptohulp.nl. De geleverde diensten tot het moment van herroeping zullen naar evenredigheid in rekening worden gebracht en verrekend bij het terugstorten van het reeds betaalde bedrag. Indien de dienst volledig is geleverd binnen deze termijn, heb je geen recht tot herroeping. Binnen uiterlijk 14 dagen ontvang je het betaalde bedrag, eventueel verminderd met het te verrekenen bedrag, via dezelfde betaalmethode die door jou is gebruikt.

Annuleren adviesgesprek
Wanneer je het adviesgesprek (pakket 2) of het advies over (ver)koop tools (pakket 3) hebt besteld kun je tot aanvang van het gesprek annuleren. Tijdens of na afloop van het gesprek is annuleren niet meer mogelijk.

Annuleren doe het zelf advies
Wanneer je het doe het zelf advies (pakket 1) hebt besteld gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

Digitale diensten (zoals pakket 1 – doe het zelf crypto advies) waarvan het online document reeds is geopend kunnen niet worden geannuleerd. Met andere woorden, het document is door middel van een wachtwoord geopend en leesbaar gemaakt door de klant.