Crypto 'doe het zelf' advies

Uitgebreid crypto advies zonder persoonlijk gesprek (online document).

Heb je wel interesse in advies over het investeren in cryptocurrency, maar geen behoefte aan een 1 op 1 gesprek? Bestel dan dit ‘doe het zelf’ pakket (online document). De inhoud van dit pakket is exact hetzelfde als het persoonlijke (1 op 1) crypto adviesgesprek, alleen installeer je bij het ‘doe het zelf pakket’ alles zelf op je computer of mobiel.

Crypto advies
online document

1 van de valkuilen in crypto is blindelings investeren zonder een gedegen plan. Wanneer je winst wilt maken met cryptomunten kun je jezelf maar beter goed voorbereiden. Via een online document adviseer ik je stap voor stap in duidelijke taal, zodat je goede en weloverwogen keuzes kunt maken. (zoz)

Inclusief afterservice

Is het adviesrapport niet duidelijk genoeg dan help ik je graag, want een tevren klant is bijlangrijk voor mij. Ik geef je altijd 1 uur gratis afterservice via email of whatsapp.

Hulp
crypto exchange

Wanneer het kopen en verkopen van Bitcoin en altcoins voor jou compleet nieuw is, help ik je graag met het aanmaken van een exchange account. In het ‘doe het zelf’ advies leg ik uit waar je crypto kunt kopen, hoe je een account aanmaakt en hoe je kunt kopen en verkopen. (zoz)

Pricacy
en jouw financien

Ik koop- of verkoop geen cryptovaluta voor klanten. Bedragen en persoonlijke gegevens zijn prive en hou je voor jezelf.

Aantoonbaar (veel)
meer kans op winst!

Ik geef je advies over het gebruik van enkele eenvoudige koop/verkoop tools waarmee je veel meer winst kunt behalen met crypto! Je installeert deze tools zelf op jouw eigen laptop, tablet of telefoon en maakt de benodigde accounts aan. Via het ‘doe het zelf’ advies leg ik je alles echter uit in Jip en Janneke taal uit. (zoz)

Aantoonbare
resultaten

Ik laat je door middel van een winstberekening zien dat je (aantoonbaar) veel meer winst kunt behalen met de door mij aanbevolen tools.

Winstberekening
Hoe werkt het?

Inhoud
doe het zelf advies

Waar betaal je voor?

Als je nog niet zo veel ervaring hebt met het investeren in cryptovaluta, dan ben je beter voorbereid d.m.v. dit ‘doe het zelf’ crypto adviespakket. Want je wilt eerst weten wanneer je het beste kunt (ver)kopen, in welke coins je het beste kunt investeren en welke risico’s en valkuilen er allemaal zijn. Ik geef je antwoord op deze vragen en adviseer ik je enkele koop/verkoop tools te gebruiken. De tools zijn eenvoudig te gebruiken en voor iedereen geschikt! Voor dit ‘doe het zelf’ pakket dien je wel handig te zijn met een computer en/of mobiel. Ben je dit niet? Bestel dan een persoonlijk adviesgesprek voor starters.

Investeren in cryptovaluta doe je volledig zelf en is op eigen risico. Ik investeer dus niet voor je.  Wel leer ik je hoe je op een eenvoudige en effectieve manier in cryptovaluta kunt investeren voor de lange termijn (1 tot 3 jaar – swingtrades). Met hooguit een paar simpele handelingen per maand laat jij je geld voor je werken. Ik weet uit ervaring dat je dit veel tijd, spanning en onzekerheid bespaart.

Heb je nog vragen? Klik hier.

Nb. mijn advies in het investeren in cryptovaluta is met name geschikt voor lange termijn investeerders (minimaal 1 jaar) zonder hefboomsysteem.

€ 199,-

Na je bestelling stuur ik je binnen 1 werkdag de inloggegevens toe.

Incl. 21% btw - 1 uur afterservice

Misverstanden en valkuilen
Bijna elke startende crypto investeerder verliest op termijn geld. Dat is niet zo vreemd want de meeste beleggers leren traden met vallen en opstaan. Het is belangrijk dat je weet wat je doet, je dient hierbij dus jouw eigen strategie te bepalen. Ik help je hierbij en vertel je wat de valkuilen zijn.
1
Risicomanagement
Weet jij al hoeveel geld je wilt beleggen in cryptovaluta? Welk risico wil je hierin nemen en welk risico is acceptabel? Je leerst 3 scenario’s samen te stellen, namelijk een portfolio met een laag, gemiddeld en hoog risico.
2
Overige crypto tips
Het is niet per se nodig om jezelf te verdiepen in cryptovaluta. Maar als je dit wel wilt dan geef ik je handige tips over waar je jezelf het beste kunt laten informeren. Leer welke Youtube kanalen geschikt zijn en welke websites goede informatie verstrekken.
3
Welke cryptomunten (portfolio)?
Als je als starter net begint met crypto dan is het erg moeilijk om een goede keuze te maken in het gigantische aanbod aan altcoins. Ik geef je hier advies bij en help je met het realiseren van een voor jou geschikt crypto portfolio.
4
Waar crypto kopen?
Wil je gaan starten met crypto? Ik help je met het aanmaken van een crypto exchange account en leer je hoe je daar Bitcoins en altcoins kunt kopen en verkopen.
5
Wanneer crypto (ver)kopen?
Ik adviseer je enkele (eenvoudige) koop/verkoop tools te gebruiken waarmee je als lange termijn investeerder veel meer winst kunt behalen. Inclusief uitleg over het aanmaken van een account en het invoeren van de juiste instellingen. Het is ook mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen welke uitsluitend is gericht op (ver)koop tools.
6

Handig om te weten

Voordat je het doe het zelf crypto advies bestelt...

Na je bestelling ontvang je binnen 1 werkdag een wachtwoord waarmee je een online document (het doe het zelf crypto advies) kunt bekijken. Alles wordt hierin stap voor stap uitgelegd. Je krijgt 1 uur gratis ondersteuning (whatsapp of email) bij vragen. Liever een persoonlijk gesprek? Bekijk dan deze pagina.

* Laptop of tablet of mobiel (account exchange)
* Mobiele telefoon (account exchange beveiligen)
* Paspoort of rijbewijs (account exchange)
* Creditkaart en/of Paypal bij koop/verkoop tools -> zie mogelijke kosten tools

Uiteraard worden er door mij geen extra kosten in rekening gebracht. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 1 dan zijn de extra kosten ongeveer € 130,- per kwartaal. Je betaalt deze dan zelf met je creditkaart tijdens het aanmaken van een account.

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 2 dan zijn de extra kosten ongeveer € 14,- per maand wanneer je gebruikt wilt maken van de meest optimale instellingen. Je hebt hier dan namelijk een Tradingview Pro account voor nodig.

Zie mogelijke kosten tools

Mijn advies richt zich op lange termijn investeerders (d.m.v. swingtrading) dus niet op daytraders of scalp traders (korte termijn). Ik geef dan ook geen advies aangaande het traden met een hefboomsysteem. Hoewel ik veel ervaring heb in de dienstverlendende en financiele sector ben ik geen financieel adviseur, mijn tips zijn gebaseerd op eigen ervaringen met het handelen in cryptovaluta op de lange termijn. Ik beheer, bezit of koop geen cryptomunten van klanten. Handelen in cryptovaluta is altijd op eigen risico. Jouw gegevens blijven privé. Wachtwoorden, bedragen, etc houd je voor jezelf.

Heb je nog vragen? Bekijk de veel gestelde vragen pagina.

Heb je nog vragen over crypto, over dit adviesgesprek, over mij of over deCryptohulp?
Bekijk onze vragen (faq) pagina.
Meer weten over deCryptohulp? Bekijk dan de ‘over ons‘ pagina.

Waar kun je nog meer uit kiezen?

Andere adviespakketten

voor succes met crypto