Crypto advies, oa:

Wanneer (ver)kopen

5 'gouden' coin tips

4.7/5

Over deCryptohulp.nl

Over mij - Contactgegevens

Wanneer je advies over crypto aanvraagt dan wil je natuurlijk eerst weten met wie je te maken hebt. Ik vertel het je graag.

Kenmerken deCryptohulp.nl:

– Professioneel
– Ervaren
– Dienstverlenend
– No nonsense

Adresgegevens (afspraak)

Veilingweg 3c Bovenkarspel)

Telefoonnummer

06-13 68 40 65

Emailadres

info@decryptohulp.nl

Registratie

KvK: KvK 37141570

Contact opnemen | Gesprek aanvragen

Vraag een adviesgesprek aan of stel een vraag.
Wanneer je een gesprek aanvraagt neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen.

P.s. mijn advies richt zich op het investeringsvraagstuk, dus met name hoe, wanneer en waarin je het beste kunt investeren. Ik geef geen advies of hulp bij technische problemen zoals zoekgeraakte bitcoins, etc..

Bekijk ook de ‘veel gestelde vragen‘ pagina.

  Missie, visie en werkwijze

  Geschiedenis

  deCryptohulp.nl is opgericht in januari 2022. Het idee ontstond uit een eigen behoefte aan hulp bij het bepalen van het juiste koop/verkoop moment. Daar is (nog steeds) weinig ondersteuning voor te vinden, zeker niet als het gaat om een persoonlijk 1 op 1 gesprek. Cryptovaluta is inmiddels mainstream. Grote bedrijven (zoals exchanges) weten via reclamecampagnes mensen op een slimme manier te overtuigen om te investeren in cryptovaluta. Uiteraard vind ik het, zeker voor de lange termijn, erg verstandig om te investeren in cryptovaluta. Het is echter wel van essentieel belang dat je weet wat je doet! Blind investeren is namelijk niets anders dan gokken. Doe dit bij voorkeur dus niet zelf maar onder begeleiding. Natuurlijk kun je dit ook zelf proberen maar het overgrote deel van alle (crypto) beleggers doet er jaren over om uiteindelijk winst te behalen.

  Bedrijfsvisie

  deCryptohulp.nl vindt dat mensen beter beschermd moeten worden tegen de zeer volatiele koersschommelingen van cryptovaluta. Niet voor niets is de slogan ‘verstandig investeren, laat je adviseren’. Door mensen in Jip en Janneke taal te adviseren over het investeren in cryptovaluta probeert deCryptohulp.nl valkuilen te voorkomen, stress weg te nemen, tijd te besparen, betere koop- en verkoopmomenten te bepalen en meer zekerheid te creëren.

  Missie

  De bedrijfsmissie van deCryptohulp.nl is om het leven van mensen te veranderen. Dat klinkt misschien zoetsappig, maar dit is niet meer dan de realiteit. Het investeren in cryptovaluta kan je leven in financieel opzicht daadwerkelijk veranderen. Want wanneer je op een slimme en verstandige manier in cryptovaluta investeert, is de kans op een grote stijging van jouw inleg heel groot. Zeker als lange termijninvesteerder.

  Disclaimer (ik moet het er helaas bij vermelden): in het verleden behaalde resulaten bieden geen garantie voor de toekomst.

  Werkwijze

  Wil jij starten met crypto of heb je al geinvesteerd in crypto en wil je weten wat een goed koop of verkoop moment is? Ik help je.

  Ik vind het tijdens het persoonlijke 1 op 1 adviesgesprek belangrijk dat je alles zelf kunt doen wanneer je de deur weer uitloopt. Daarom vertel ik je alles stap voor stap in Jip en Janneke taal. Ik leg je alles uit, installeer enkele accounts voor je en stel alles op de juiste manier in. Uiteraard probeer ik dit zoveel mogelijk samen met jou te de doen, hierbij rekening houdend met jouw privacy. Je krijgt altijd 1 uur afterservice  via whatsapp of email wanneer je extra ondersteuning nodig hebt.

  Over mij

  — Over mij

  Mijn naam is Bart Vriend en woon met mijn gezin in Lutjebroek. Ruim 7 jaar geleden ben ik begonnen met het handelen in crypto. Zoals elke beginnende trader heb ik zo ongeveer alle beginnersfouten gemaakt. Ik help jou om deze fouten niet te maken en je hierbij heel veel tijd en stress te besparen.

  In de afgelopen jaren heb ik uitgezocht hoe je een winstgevende crypto investeerder kunt worden, dus ook hoe je grote verliezen kunt voorkomen. Want het is nog altijd mogelijk om financiële vrijheid te verkrijgen met het handelen in cryptomunten!

  Stap voor stap leg ik je binnen een paar uur uit hoe je het optimale uit jouw crypto investering haalt. Naast meer kans op (veel) winst geeft mijn advies je ook meer rust en zekerheid. Ervaring is niet nodig!

  — Ervaring met koop/verkoop tools

  Al ruim 7 jaar handel ik in cryptovaluta. In de eerste jaren heb ik veel geld verdiend maar heb ik ook veel geld verloren. Ongeveer 2 jaar geleden ben ik begonnen met het gebruiken van enkele koop/verkoop tools die een goede ondersteuning bieden. Voorheen controleerde ik dagelijks de crypto koersen, gek werd ik soms van die hevige koersstijgingen en koersdalingen. De tools geven me meer rust en zekerheid, daarnaast bezorgen de tools mij veel meer winst. Ik heb nu geen last meer van FOMO (Fear of Missing Out).

  — Ervaring als adviseur

  Ik heb veel ervaring in de dienstverlenende sector en heb onder andere gewerkt bij Unive (financieel adviseur) en de Kamer van Koophandel (bedrijfsadviseur). Het geeft mij een stukje voldoening als ik klanten tevreden de deur uit zie lopen en vind het dan ook leuk om mensen te helpen. Ik beloof geen gouden bergen maar geef een eerlijk en realistisch advies (no nonsense). Ik kan met trots zeggen dat ik mijn kennis, kunde en ervaring in het investeren in cryptovaluta via een cryptoadvies perfect kan combineren met mijn dienstverlenende instelling.

  Bart Vriend - Crypto adviseur

  Bart Vriend - Crypto adviseur

  Log In