Crypto advies, oa:

Wanneer (ver)kopen

5 'gouden' coin tips

4.7/5

Crypto adviesgesprek

Starten met crypto? Laat je adviseren!

Wil je starten met crypto en wil je meer zekerheid en kans op winst?
Stap niet blindelings in, maar laat je eerst adviseren!

Na een uitgebreid persoonlijk crypto adviesgesprek ben je uitstekend voorbereid op het investeren in cryptovaluta voor de lange termijn (hodl) en weet je welke risico’s je wel of niet wilt of kunt nemen.

Ook leer je jouw ideale portfolio opbouwen en geef ik je mijn ‘gouden crypto’ tips (een lijst van 5 coins met x100 potentie!). Met de door mij aanbevolen koop/verkoop tools is de kans vele malen groter om winst te behalen en weet je wanneer je het beste kunt kopen en verkopen. Eenvoudig, voor iedereen geschikt!

4.7/5

Klanten waarderen ons met een 9,6

Inhoud crypto adviesgesprek

Ik adviseer je enkele (eenvoudige) koop/verkoop tools te gebruiken waarmee je als lange termijn investeerder veel meer winst kunt behalen. Inclusief installatie, uitleg en instellingen.

Ben je op zoek naar de nieuwste veelbelovende coins met 100x potentie. maar het je geen tijd of kennis om dit uit te zoeken? Ik geef je een lijst met 5 ‘gouden cryptocoins’ voor de volgende bullmarket. 

Hoeveel geld wil jij investeren in bitcoin en altcoins? En welk risico wil jij hierin nemen? Ik help je hierbij en stel 3 portfolio’s voor (laag risico, gemiddeld risico en hoog risico).

Het adviesgesprek is geschikt voor iedereen. Heb je achteraf toch nog vragen? Bijvoorbeeld over de instellingen van enkele tools? Je krijgt van mij 1 uur gratis ondersteuning achteraf.

Gesprek bestellen

1 op 1 gesprek in Bovenkarspel
499
385,- Tijdelijke aanbieding - Inclusief btw
  • Gespreksduur: 2 a 3 uur
  • Betaling: voorafgaand aan het gesprek
  • Locatie: Bovenkarspel (NH)
Klanten waarderen ons met een 9,6
4.7/5

Handig om te weten

Voor aanvang van het adviesgesprek

Na je bestelling neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Het adviesgesprek vindt plaats op mijn kantoor in Bovenkarspel (Noord-Holland) en duurt ongeveer 3 uur. Het adviesgesprek wordt aan maximaal 2 personen gegeven. Na het adviesgesprek geef ik je gratis 1 uur afterservice op afstand via telefoon/email/whatsapp. N.b. videovergadering is in overleg mogelijk.

* Laptop of tablet
* Smartphone (ivm crypto account)
* Paspoort of rijbewijs (ivm crypto account)
* Creditkaart en/of Paypal bij koop/verkoop tools -> zie ‘eventuele extra kosten’ (vraag hieronder)
* Bankpas + betaalscanner (ivm crypto account)
Nb. ik respecteer jouw privacy!

Uiteraard worden er door mij geen extra kosten in rekening gebracht. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 1 dan zijn de extra kosten ongeveer € 130,- per kwartaal. Je betaalt deze dan zelf met je creditkaart tijdens het aanmaken van een account.

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 2 dan zijn de extra kosten ongeveer € 14,- per maand wanneer je gebruikt wilt maken van de meest optimale instellingen. Je hebt hier dan namelijk een Tradingview Pro account voor nodig.

Mijn advies richt zich op lange termijn investeerders (d.m.v. swingtrading) dus niet op daytraders of scalp traders (korte termijn). Ik geef dan ook geen advies aangaande het traden met een hefboomsysteem. Hoewel ik veel ervaring heb in de dienstverlendende en financiele sector ben ik geen financieel adviseur, mijn tips zijn gebaseerd op eigen ervaringen met het handelen in cryptovaluta op de lange termijn. Ik beheer, bezit of koop geen cryptomunten van klanten. Handelen in cryptovaluta is altijd op eigen risico. Jouw gegevens blijven privé. Wachtwoorden, bedragen, etc houd je voor jezelf.

Heb je nog vragen? Bekijk de veel gestelde vragen pagina.

Heb je nog vragen over crypto, over dit adviesgesprek, over mij of over deCryptohulp?
Bekijk onze vragen (faq) pagina.
Meer weten over deCryptohulp? Bekijk dan de ‘over ons‘ pagina.

Winstberekening

Verschil winst met of zonder tools

De onderstaande berekeningen zijn op aanvraag aantoonbaar tijdens een adviesgesprek.
Disclaimer: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Laatste update: 27 maart 2023 

Tool 1 (Betaald – Beste Resultaat):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode februari 2019 tm maart 2023
15,44 (1544%) x € 20.000,- = € 308.800,-

Kosten € 130,- per kwartaal (voor eigen rekening – externe partij)
Betaling: creditkaart 

Tool 2 (Gratis):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode januari 2019 tm maart 2023
11,44 (1164%) x € 20.000,- = € 228.800,-

Kosten +- € 14,- per maand voor een Tradingview Pro account wanneer je het beste resultaat wilt behalen met deze tool (voor eigen rekening – externe partij)
Betaling: creditkaart of Paypal 

Zonder Tool(s):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode januari 2019 tm maart 2023
€ 3955,- (slotkoers 7-1-2019) / € 28000,- (slotkoers 27-3-2023)
5,8 (580%) x € 20.000,- = € 116.000,-

Nb. deze berekening gaat uit van investeren zonder tussentijds kopen en verkopen. Iets wat veruit de meeste investeerders niet lukt. Het gebruik van tool 1 of 2 geeft je meer zekerheid en rust en kan ervoor zorgen dat je op het juiste moment koopt en verkoopt.

Opmerkingen:

  • De bovenstaande berekeningen gaan uit van een investering in Bitcoin. Behaalde resultaten uit het verleden laten zien dat investeringen in (large cap) altcoins een veel beter rendement behalen. Uiteraard geen garanties voor de toekomst.
  • De bovenstaande berekeningen zijn zonder onder leverage (hefboomsysteem)!

5 'gouden' coin tips

Cryptocoins met 100x potentie!

Heb je de sterke koersstijgingen van Bitcoin of andere cryptomunten gemist?
Ben je op zoek naar de nieuwste veelbelovende coins met 100x potentie, maar het je geen tijd of kennis om dit uit te zoeken?
Ik geef je een lijst met 5 ‘gouden cryptocoins’ voor de volgende bullmarket. 

5 'gouden' cryptomunten

Je krijgt een lijst met 5 cryptomunten met een enorme groeipotentie voor de komende 2 jaar.

Uitgebreid onderzoek

Onderzoek van whitepapers, analyse van de koersen, onderzoek van analysten en waar u ze koopt.

Technische analyse

Ik laat je door middel van een technische analyse zien tot welke prijs de coins kunnen stijgen in de komende 2 jaar.

Instappen voor de hype

De besproken coins hebben nog geen gigantische prijsstijgingen gehad, maar hebben wel de potentie! Stap in op het juiste moment.

Het beste koopmoment

Wanneer kun je de coins het beste kopen, dus in welke prijsrange. Kortom, wat is een goed instapmoment.

Ondersteuning achteraf

Heb je achteraf nog vragen of kom je ergens niet uit? Dan help ik je graag! Je krijgt 1 uur gratis ondersteuning.

Helaas kan ik daar geen garanties op geven. Gelukkig zijn de meeste door mij geadviseerde coins flink gestegen, maar er zijn ook cryptomunten die niet of nauwelijks zijn gestegen. 

Ook kan het zijn dat een munt bijna niets meer waard is, daar dien je altijd rekening mee te houden wanneer je in cryptovaluta investeert.

Ik kijk altijd naar de lange termijn, ongeveer 1 tot 2 jaar. Je zult dus geduld moeten hebben. Soms kan het hard gaan en kan een cryptomunt ineens heel veel meer waard worden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een cryptomunt maandenlang consolideert en vervolgens binnen 2 weken 10 x zo veel waard wordt.

Disclaimer: er worden geen garanties gegeven voor koersstijgingen. 

Ik leg je per cryptomunt uit hoe en waar je deze kunt kopen. Dat kan bijvoorbeeld op een beurs (Exchange) zijn, op een Dex of via een presale.

De 5 gouden tips bevatten zowel oude als nieuwe bestaande munten, maar ook presale coins (munten die nog niet verhandelbaar zijn).

De 5 gouden cryptocoin tips zijn een onderdeel van het crypto adviesgesprek. Daarbij krijg je achteraf 1 uur afterservice, waarbij je ondersteuning krijgt bij algemene vragen en vragen over het kopen en verkopen van coins.

Log In