Starten met crypto?
Laat je adviseren!

Na een uitgebreid persoonlijk crypto adviesgesprek ben je uitstekend voorbereid op het investeren in cryptovaluta voor de lange termijn (hodl) en weet je welke risico’s je wel of niet wilt of kunt nemen.

Ook leer je jouw ideale portfolio opbouwen. Met de door mij aanbevolen koop/verkoop tools is de kans vele malen groter om winst te behalen en weet je wanneer je het beste kunt kopen en verkopen. Eenvoudig, voor iedereen geschikt!

Inclusief 1 uur afterservice

Inhoud adviesgesprek

Waar betaal je voor?

Tijdens het adviesgesprek leer je hoe je op een verantwoorde en slimme manier in cryptovaluta kunt investeren.
Ik vertel je waarom je op de lange termijn (1 a 2 jaar) nog steeds veel winst kunt behalen met crypto. Ook laat ik je door middel van enkele (koop/verkoop) tools zien dat mijn methode werkt en voor iedereen geschikt is.

Met hooguit een paar simpele handelingen per maand laat jij je geld voor je werken. Ik weet uit ervaring dat je dit veel tijd, spanning, onzekerheid en geld bespaart.

Het gesprek duurt 2 a 3 uur en vindt plaats in Bovenkarspel (NH). Heb je nog vragen? Klik hier.

Wanneer (ver)kopen?
Ik adviseer je enkele (eenvoudige) koop/verkoop tools te gebruiken waarmee je als lange termijn investeerder veel meer winst kunt behalen. Inclusief installatie, uitleg en instellingen. Het is ook mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen welke uitsluitend is gericht op (ver)koop tools.
1
Misverstanden en valkuilen
Bijna elke startende crypto investeerder verliest geld. Dat is niet zo vreemd want de meeste beleggers leren traden met vallen en opstaan. Het is belangrijk dat je weet wat je doet. Je dient hierbij dus jouw eigen strategie te bepalen. Ik help je hierbij en vertel je wat de valkuilen zijn.
2
Risicomanagement
Weet jij al hoeveel geld je wilt beleggen in cryptovaluta? Welk risico wil je hierin nemen en welk risico is acceptabel? We stellen samen 3 scenario’s op, namelijk een portfolio met een laag, gemiddeld en hoog risico.
3
Overige tips over crypto
Het is niet per se nodig om jezelf te verdiepen in cryptovaluta. Maar als je dit wel wilt, dan geef ik je handige tips over waar je jezelf het beste kunt laten informeren. Leer welke Youtube kanalen geschikt zijn en welke websites goede informatie verstrekken.
4
Welke cryptomunten (portfolio)?
Als je als starter net begint met crypto dan is het erg moeilijk om een goede keuze te maken in het gigantische aanbod aan altcoins. Ik geef je hier advies bij en help je met het realiseren van een voor jou geschikt crypto portfolio.
5
Waar crypto kopen?
Wil je gaan starten met crypto? Ik help je met het aanmaken van een crypto exchange account en leer je hoe je daar Bitcoins en altcoins kunt kopen en verkopen.
6

Gesprek aanvragen

Crypto adviesgesprek
Locatie Bovenkarspel (NH)

Deze week van

€ 349,-

voor € 269,-

Na je bestelling neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Incl. 21% btw - 1 uur afterservice

Klanten waarderen ons met:
5/5

Handig om te weten

voordat je het adviesgesprek bestelt!

Na je bestelling neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Het adviesgesprek vindt plaats op mijn kantoor in Bovenkarspel (Noord-Holland) en duurt ongeveer 3 uur. Het adviesgesprek wordt aan maximaal 2 personen gegeven. Na het adviesgesprek geef ik je gratis 1 uur afterservice op afstand via telefoon/email/whatsapp. N.b. videovergadering is in overleg mogelijk.

* Laptop of tablet
* Smartphone (ivm crypto account)
* Paspoort of rijbewijs (ivm crypto account)
* Creditkaart en/of Paypal bij koop/verkoop tools -> zie ‘eventuele extra kosten’ (vraag hieronder)
* Bankpas + betaalscanner (ivm crypto account)
Nb. ik respecteer jouw privacy!

Uiteraard worden er door mij geen extra kosten in rekening gebracht. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 1 dan zijn de extra kosten ongeveer € 130,- per kwartaal. Je betaalt deze dan zelf met je creditkaart tijdens het aanmaken van een account.

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 2 dan zijn de extra kosten ongeveer € 14,- per maand wanneer je gebruikt wilt maken van de meest optimale instellingen. Je hebt hier dan namelijk een Tradingview Pro account voor nodig.

Mijn advies richt zich op lange termijn investeerders (d.m.v. swingtrading) dus niet op daytraders of scalp traders (korte termijn). Ik geef dan ook geen advies aangaande het traden met een hefboomsysteem. Hoewel ik veel ervaring heb in de dienstverlendende en financiele sector ben ik geen financieel adviseur, mijn tips zijn gebaseerd op eigen ervaringen met het handelen in cryptovaluta op de lange termijn. Ik beheer, bezit of koop geen cryptomunten van klanten. Handelen in cryptovaluta is altijd op eigen risico. Jouw gegevens blijven privé. Wachtwoorden, bedragen, etc houd je voor jezelf.

Heb je nog vragen? Bekijk de veel gestelde vragen pagina.

Heb je nog vragen over crypto, over dit adviesgesprek, over mij of over deCryptohulp?
Bekijk onze vragen (faq) pagina.
Meer weten over deCryptohulp? Bekijk dan de ‘over ons‘ pagina.