Crypto adviesgesprek alles in 1

Starten met crypto? Ik help je graag persoonlijk!
Na een uitgebreid crypto adviesgesprek ben je uitstekend voorbereid op het investeren in cryptovaluta voor de lange termijn (hodl) en weet je welke risico’s je wel of niet wilt of kunt nemen. Ook leer je jouw ideale portfolio opbouwen. Met de door mij aanbevolen koop/verkoop tools is de kans vele malen groter om winst te behalen en weet je wanneer je het beste kunt kopen en verkopen. Eenvoudig, voor iedereen geschikt!

Uitgebreid
algemeen advies

Wanneer je wilt starten met crypto is het belangrijk jezelf goed voor te bereiden, althans wanneer je niet blind wilt investeren. Ik help je hierbij zodat je goede en weloverwogen keuzes kunt maken. Je krijgt een uitgebreid persoonlijk (1 op 1) advies inclusief afterservice. (zoz)

Inclusief afterservice

Wanneer je na het gesprek nog vragen hebt dan help ik je graag, want een tevren klant is bijlangrijk voor mij. Ik geef je altijd 1 uur gratis afterservice via email of whatsapp.

Hulp
crypto exchange

Ben je een starter en heb je nog nooit crypto gekocht? Geen probleem, ik help je persoonlijk met het aanmaken van een account bij een zogenaamde crypto exchange. Ook laat ik je zien hoe je cryptomunten kunt kopen en verkopen. Uiteraard houd ik daarbij rekening met jouw privacy. (zoz)

Pricacy
en jouw financien

Ik koop- of verkoop geen cryptovaluta voor klanten. Bedragen en persoonlijke gegevens zijn prive en hou je voor jezelf.

Aantoonbaar (veel)
meer kans op winst!

Ik geef je advies over het gebruik van enkele eenvoudige koop/verkoop tools waarmee je (aantoonbaar) veel meer winst kunt behalen met crypto! Ook installeer ik deze tools voor je op jouw eigen laptop, tablet of telefoon en leg ik je alles in Jip en Janneke taal uit. (zoz)

Aantoonbare
resultaten

Ik laat je door middel van een winstberekening zien dat je (aantoonbaar) veel meer winst kunt behalen met de door mij aanbevolen tools.

Winstberekening
Hoe werkt het?

Inhoud adviesgesprek

Waar betaal je voor?

Als je wilt starten met investeren in cryptovaluta, dan ben je beter voorbereid na een crypto adviesgesprek. Want je wilt natuurijk graag weten welke coins je het beste kunt kopen en wanneer? Na het crypto adviesgesprek weet je ook beter welke risico’s je wel of niet kunt/wilt nemen. Ik adviseer je enkele koop/verkoop tools te gebruiken waarme je jouw kansen op winst aanzienlijk vergroot. Eenvoudig en voor iedereen geschikt!

Het is belangrijk om te weten dat ik niet voor jou investeer of handel in crypto, dit doe je zelf. Ik leer je wel hoe je op een eenvoudige en effectieve manier in cryptovaluta kunt investeren voor de lange termijn (1 tot 3 jaar – swingtrades). Met hooguit een paar simpele handelingen per maand laat jij je geld voor je werken. Ik weet uit ervaring dat je dit veel tijd, spanning en onzekerheid bespaart.

Heb je nog vragen? Klik hier.

Nb. mijn adviesgesprek is met name geschikt voor personen die willen investeren in crypto voor de (middel)lange termijn (minimaal 1 jaar) zonder hefboomsysteem.

€ 329,-

Na je bestelling neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Incl. 21% btw - 1 uur afterservice

Misverstanden en valkuilen
Bijna elke startende crypto investeerder verliest geld. Dat is niet zo vreemd want de meeste beleggers leren traden met vallen en opstaan. Het is belangrijk dat je weet wat je doet, je dient hierbij dus jouw eigen strategie te bepalen. Ik help je hierbij en vertel je wat de valkuilen zijn.
1
Risicomanagement
Weet jij al hoeveel geld je wilt beleggen in cryptovaluta? Welk risico wil je hierin nemen en welk risico is acceptabel? We stellen samen 3 scenario’s op, namelijk een portfolio met een laag, gemiddeld en hoog risico.
2
Overige crypto tips
Het is niet per se nodig om jezelf te verdiepen in cryptovaluta. Maar als je dit wel wilt, dan geef ik je handige tips over waar je jezelf het beste kunt laten informeren. Leer welke Youtube kanalen geschikt zijn en welke websites goede informatie verstrekken.
3
Welke cryptomunten (portfolio)?
Als je als starter net begint met crypto dan is het erg moeilijk om een goede keuze te maken in het gigantische aanbod aan altcoins. Ik geef je hier advies bij en help je met het realiseren van een voor jou geschikt crypto portfolio.
4
Waar crypto kopen?
Wil je gaan starten met crypto? Ik help je met het aanmaken van een crypto exchange account en leer je hoe je daar Bitcoins en altcoins kunt kopen en verkopen.
5
Wanneer crypto (ver)kopen?
Ik adviseer je enkele (eenvoudige) koop/verkoop tools te gebruiken waarmee je als lange termijn investeerder veel meer winst kunt behalen. Inclusief installatie, uitleg en instellingen. Het is ook mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen welke uitsluitend is gericht op (ver)koop tools.
6

Handig om te weten

Voordat je het adviesgesprek bestelt!

Na je bestelling neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Het adviesgesprek vindt plaats op mijn kantoor in Bovenkarspel (Noord-Holland) en duurt ongeveer 3 uur. Het adviesgesprek wordt aan maximaal 2 personen gegeven. Na het adviesgesprek geef ik je gratis 1 uur afterservice op afstand via telefoon/email/whatsapp. N.b. videovergadering is in overleg mogelijk. Ook is een crypto doe het zelf advies mogelijk.

* Laptop of tablet of mobiel
* Mobiele telefoon (ivm crypto account)
* Paspoort of rijbewijs (ivm crypto account)
* Creditkaart en/of Paypal bij koop/verkoop tools -> zie mogelijke kosten tools
* Bankpas + betaalscanner (ivm crypto account)
Nb. ik respecteer jouw privacy!

Uiteraard worden er door mij geen extra kosten in rekening gebracht. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 1 dan zijn de extra kosten ongeveer € 130,- per kwartaal. Je betaalt deze dan zelf met je creditkaart tijdens het aanmaken van een account.

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 2 dan zijn de extra kosten ongeveer € 14,- per maand wanneer je gebruikt wilt maken van de meest optimale instellingen. Je hebt hier dan namelijk een Tradingview Pro account voor nodig.

Zie mogelijke kosten tools

Mijn advies richt zich op lange termijn investeerders (d.m.v. swingtrading) dus niet op daytraders of scalp traders (korte termijn). Ik geef dan ook geen advies aangaande het traden met een hefboomsysteem. Hoewel ik veel ervaring heb in de dienstverlendende en financiele sector ben ik geen financieel adviseur, mijn tips zijn gebaseerd op eigen ervaringen met het handelen in cryptovaluta op de lange termijn. Ik beheer, bezit of koop geen cryptomunten van klanten. Handelen in cryptovaluta is altijd op eigen risico. Jouw gegevens blijven privé. Wachtwoorden, bedragen, etc houd je voor jezelf.

Heb je nog vragen? Bekijk de veel gestelde vragen pagina.

Heb je nog vragen over crypto, over dit adviesgesprek, over mij of over deCryptohulp?
Bekijk onze vragen (faq) pagina.
Meer weten over deCryptohulp? Bekijk dan de ‘over ons‘ pagina.

Waar kun je nog meer uit kiezen?

Andere adviespakketten

voor succes met crypto