Heb je nog vragen?
Bekijk de faq's.

Ik help je graag

Iets nog onduidelijk? Op deze pagina geef ik je antwoord op de meest gestelde vragen over mijn crypto advies. Ook geef ik je antwoord op de meest gestelde vragen over cryptovaluta in het algemeen en laat ik je enkele misverstanden zien. Tot slot lees je in mijn blog interessante weetjes en informatie over cryptovaluta.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op.

Kantoor de cryptohulp

Vragen over het adviesgesprek

Veel gestelde vragen van klanten

Natuurlijk kan dat, er staat voldoende informatie op het internet! Het duurt echter vaak jaren voordat je de juiste strategie hebt gevonden om ook echt winstgevend te zijn.

Met mijn advies:

Bespaar je veel tijd
Ik heb er enkele jaren over gedaan om een winstgevende investeerder in cryptovaluta te worden. Daarbij heb ik zonder te overdrijven honderden Youtube video’s en websites bekeken. Daar ben ik trouwens niet de enige in, het duurt de meeste (crypto) beleggers jaren om een goede strategie te vinden.

Bespaar je stress en onzekerheid
Wanneer je niet weet wat je doet en blind in cryptovaluta investeert, zul je ervaren dat je de koersen regelmatig bekijkt. Ook als je voor de lange termijn investeert. Vanwege de grote prijsschommelingen kan dit al snel veel stress en onzekerheid veroorzaken. De door mij geadviseerde koop/verkoop tools zorgen er samen met overige tips voor dat je op een rustige manier kunt investeren in crypto voor de lange termijn. Het kost je slechts enkele eenvoudige handelingen per maand.

Voorkom grote crashes en behaal meer winst
Wanneer je zonder ervaring handelt in cryptomunten is het erg moeilijk om een goed koop moment of een goed verkoop moment te bepalen. Veel investeerders kopen en verkopen op het verkeerde moment, ze hebben vaak last van FOMO (fear of missing out). De door mij geadviseerde koop/verkoop tools kunnen dit voorkomen. Ik installeer de tools en zorg voor de juiste essentiële instellingen. Bekijk ook een winstberekening om de verschillen te zien tussen investeren met gebruik van tools en investeren zonder het gebruik van tools. Dat zal je vast wel overtuigen ;).

Voorkom je valkuilen
Er zijn veel valkuilen waar je eenvoudig intrapt. Als je kijkt op het internet (websites en Youtube) vind je zoals gezegd heel veel informatie, maar welke informatie is de juiste? Want er bestaan nogal wat verschillende meningen over het handelen in cryptovaluta. Ik vertel je wat je beter wel en niet kunt doen.

Je betaalt voor:

1. Persoonlijk advies van een ervaren crypto investeerder.
2. Installatie en uitleg van koop/verkoop tools
Nb. het advies over koop/verkoop tools kun je ook afzonderlijk bestellen.
3. Hulp bij het aanmaken van een account bij een crypto exchange
4. Uitleg crypto exchange (hoe cryptovaluta kopen en verkopen)
5. 1 uur afterservice op afstand (email, telefoon of whatsapp)

De kosten van het adviesgesprek zijn berekend aan de hand van een uurtarief, inclusief afterservice en voorbereiding.

Na een crypto adviesgesprek ben je uitstekend voorbereid op het investeren in cryptovaluta voor de lange termijn (hodl) en weet je welke risico’s je wel of niet wilt of kunt nemen. Ook leer je jouw ideale portfolio opbouwen. Met de aanbevolen koop/verkoop tools is de kans vele malen groter om winst te behalen en weet je wanneer je het beste kunt kopen en verkopen. Eenvoudig, voor iedereen geschikt!


Inhoud gesprek:


* Waar crypto (ver)kopen?
* Welke cryptomunten kopen?
* Risicomanagement en portfolio
* Misverstanden en valkuilen
* Algemene informatie en tips
* Wanneer (ver)kopen d.m.v. tools

Lees meer informatie over het crypto advies.

Tijdens het adviesgesprek heb je het volgende nodig:

* Laptop of tablet of mobiel
– Voor het aanmaken van een account bij een exchange (indien gewenst)
– Voor het installeren van koop/verkoop tools

* Mobiele telefoon
– Voor het beveiligen van je exchange account

* Paspoort of rijbewijs
– Voor het aanmaken van een account bij een exchange (indien gewenst)

* Creditkaart en/of Paypal (bij tool 1 en evt tool 2)
– Als je gebruik wilt maken van tool 1 en eventueel tool 2, zie koop/verkoop tools (wanneer kopen en verkopen?)
Wanneer je tool 1 wilt gebruiken dien je met creditkaart te betalen.
Wanneer je tool 2 wilt gebruiken en hierbij de meest optimale instellingen wilt gebruiken, dien je een Tradingview Pro account aan te maken. Deze kun je betalen met creditkaart of Paypal.

* Bankpas + betaalscanner
– Nodig bij het doen van een testaankoop op je exchange account (we plaatsen samen een kleine aankoop van € 1,- als test) zodat ik je kan laten zien hoe alles werkt. Nb. ik respecteer jouw privacy! Wachtwoorden, bedragen, etc. hou je voor jezelf.

Na mijn advies over het investeren in cryptovaluta ben je uitstekend voorbereid op het investeren in cryptovaluta voor de lange termijn (hodl) en weet je welke risico’s je wel of niet wilt of kunt nemen. Ook leer je jouw ideale portfolio opbouwen. Met  aanbevolen koop/verkoop tools is de kans vele malen groter om winst te behalen en weet je wanneer je het beste kunt kopen en verkopen. Eenvoudig, voor iedereen geschikt. Je investeert dus niet meer blind in crypto (gokken) maar weet veel beter wat je doet!

Je kunt contact opnemen om een adviesgesprek aan te vragen. Vervolgens neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen en stuur ik je een email met de betaalgegevens.
Ik vraag je om het adviesgesprek voor aanvang van het gesprek te betalen. Dit kan ook ter plaatse via bankoverschrijving of contant.

Ik hou een maximum van 2 personen aan. 3 personen in overleg alleen uit hetzelfde huishouden.

Bekijk hier de voorwaarden voor annuleren.

Uiteraard worden er door mij geen extra kosten in rekening gebracht. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 1 (zie koop/verkoop tools) dan zijn de extra kosten ongeveer € 130,- per kwartaal. Je betaalt deze dan zelf met je creditkaart tijdens het aanmaken van een account.

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 2 (zie koop/verkoop tools) dan zijn de extra kosten ongeveer € 14,- per maand wanneer je gebruikt wilt maken van de meest optimale instellingen. Je hebt hier dan namelijk een Tradingview Pro account voor nodig.

Tijdens het adviesgesprek is het mogelijk om een testbestelling te plaatsen (klein bedrag van bijvoorbeeld € 1,-) op een crypto exchange waarbij je bijvoorbeeld Bitcoins koop en verkoopt. Ik beheer, bezit of koop geen cryptomunten van klanten. Jouw gegevens blijven privé. Wachtwoorden, bedragen, etc houd je voor jezelf.

deCryptohulp.nl is aangesloten bij het WebwinkelKeur.
Dit geeft garanties over veilig en betrouwbaar online shoppen.
Daarnaast kun je ook eens kijken op de ‘over deCryptohulp‘ pagina voor wat meer informatie over het bedrijf en over mijzelf als adviseur. Tot slot geven de klantbeoordelingen aan dat mijn klanten tevreden zijn.

Trustmark webshop

Hieronder vind je de beoordelingen van klanten.

Nee. Mijn crypto advies richt zich op lange termijn investeerders (d.m.v. swingtrading) dus niet op daytraders of scalp traders (korte termijn). Ik geef dan ook geen advies aangaande het traden met een hefboomsysteem. Ook al heb ik veel ervaring met crypto en ervaring in de dienstverlenende sector, ik ben geen financieel adviseur. Mijn tips zijn gebaseerd op eigen ervaringen met het handelen in cryptovaluta op de lange termijn. Ik beheer, bezit of koop geen cryptomunten van klanten.

Ja! Alles wordt in Jip en Janneke taal uitgelegd. Het is belangrijk om te weten dat ik geen daytrader van je wil maken, daar richt mijn advies zich niet op. Ik leer je op een eenvoudige manier hoe je crypto valuta effectief en voor de lange tot middellange termijn (1 tot 3 jaar) kunt investeren. Met hooguit een paar simpele handelingen per maand laat jij je geld voor je werken! En dat alles zonder stress en onzekerheid.

Nee. Het handelen in cryptovaluta is altijd op eigen risico. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De door mij geadviseerde (ver)koop tools geven uitstekende resultaten maar bieden uiteraard geen garanties voor de toekomst.

Niet per se maar dat is wel de beste manier. Een persoonlijk face to face gesprek werkt namelijk veel beter dan een gesprek op afstand. Daarnaast is het voor mij dan eenvoudiger om je te helpen met het aanmaken van een account en het installeren van de koop/verkoop tools op jouw computer, tablet of mobiel. Lukt het voor jou niet om langs te komen? Dan is een gesprek op afstand via bijvoorbeeld video bellen mogelijk. Het is dan wel raadzaam als je weet hoe een computer werkt :). Ook kun je kiezen voor het crypto ‘do het zelf’ adviespakket.

Vragen over crypto

Veel mensen vragen zich het volgende af

Dit is een begrijpelijke vraag en is zelfs de meest gestelde vraag als het gaat om het investeren in cryptovaluta. Als het antwoord op deze vraag zo eenvoudig zou zijn dan zou iedereen in crypto investeren en daar ook winst mee maken. Maar helaas is het maken van winst in cryptovaluta erg moeilijk. Veel mensen handelen uit emotie en verliezen daarom geld, ze hebben last van FOMO (fear of missing out). Wanneer crypto kopen? De door mij geadviseerde koop/verkoop tools helpen met het vinden van het juiste koop- en verkoop moment. Ze geven je tevens meer rust en zekerheid.

Het klopt dat je (veel) meer winst kunt behalen met crypto ten opzichte van het beleggen in aandelen en andere assets. Maar het omgekeerde klopt helaas ook. Ongeveer 95% handelt uit emotie en verliest daarom geld met crypto. Veruit de meeste mensen kopen en verkopen op het verkeerde moment. Zodra de prijzen sterk dalen verkopen mensen uit paniek (fear) en zodra de prijzen sterk stijgen kopen mensen (greed). Maar is dit wel het juiste moment? Ik vertel je graag hoe dit psychologische spel werkt. De door mij voorgestelde koop/verkoop tools zullen je hier in elk geval veel bij gaan helpen. Je zorgt hiermee dat je niet handelt zoals het overgrote gedeelte van de mensen, maar juist handelt zoals ervaren beleggers doen!

Lees ook het verhaal van Jan modaal: ‘handelen in crypto, dit is hoe het niet moet.’

Ook dit is 1 van de meest gestelde vragen in crypto land. De keuze is reuze waardoor je vaak door de bomen het bos niet meer kunt zien. Op Youtube vertellen diverse analisten maar wat graag welke coins zijn zouden kopen, maar waarom zou jij dit ook doen? Ik help je met het vinden van de juiste strategie en stel een gebalanceerd crypto portfolio samen welke past bij het risico dat jij wilt nemen.

Het is niet per se nodig om jezelf veel te verdiepen in alle verschillende crytomunten en het traden (handelen) hierin. De door mij voorgestelde koop/verkoop tools helpen je met het op het juiste moment kopen en verkopen van cyptovaluta. Het kost je slechts enkele eenvoudige handelingen per maand om dit bij te houden. Daarnaast geef ik je nog enkele simpele maar cruciale tips die ervoor zorgen dat jij niet elk moment van de dag de cryptokoersen checkt.

Mainstream
Waarschijnlijk heb jij ook wel eens een item op de televisie of het internet gezien waarin cryptocurrency als een ‘bubbel’ , ‘slecht’ of ‘oplichting’ wordt beschouwd. Dit soort verhalen worden naar mijn mening vertelt door mensen die zich niet al te veel hebben verdiept in cryptocurrency. Volgens mij (en volgens vele specialisten en economen) is cryptocurrency over een aantal jaar niet meer weg te denken uit de maatschappij. Je ziet en hoort nu al overal over crypto, het is inmiddels mainstream geworden. Kun je jezelf het begin van internet nog herinneren? Dat kon volgens velen ook niets goeds opleveren. De blockchain technologie is iets revolutionairs en wordt dan ook vaak vergeleken met het internet. Velen zijn het er over eens dat de blockchain technologie nog lang niet is uitontwikkeld en er nog veel meer mogelijk is de komende jaren.

Valkuilen
Als je investeert in cryptovaluta zijn er inderdaad veel valkuilen waar je op moet letten wanneer ook je daadwerkelijk winst wilt gaan behalen (en dat willen we allemaal toch?). Daarom geef ik ook aan dat je nooit blind moet investeren in crypto. Wanneer je blind investeert ben je namelijk simpelweg aan het gokken. Je weet totaal niet waar je mee bezig bent en zult al snel de verkeerde keuzes maken. Het handelen uit emotie is namelijk iets menselijk en zorgt er heel vaak voor dat je op het verkeerde moment koopt of verkoopt.

Investeren met een strategie
Met mijn advies kun je een gedegen plan (strategie) maken voor jouw crypto investering. Je weet beter welke risico’s je wel of niet wilt/kunt nemen, welke munten interessant zijn en hoe je een gebalanceerd portfolio kunt opbouwen. De tools helpen je bij het bepalen van het juiste koop/verkoop moment.

Mijn crypto advies richt zich op de lange termijn investeerder. Je hoeft daarbij niet te leveren daytraden, bijvoorbeeld met een hefboomsysteem. Je koopt en verkoopt simpelweg jouw munten op een cryptoexchange, een kind kan de was doen! Als je ervoor kiest om de door mij aanbevolen koop/verkoop tools te gebruiken (zou ik wel doen 😉 ) kun je in alle rust investeren in crypto. De tools helpen je namelijk een geschikt koop/verkoop moment te bepalen.

Het is niet per se nodig om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Wanneer je dit wel wilt geef ik je hierin enkele tips, bijvoorbeeld welke analisten je het beste kunt volgen op Youtube en welke websites goede en betrouwbare informatie verstrekken.

Dit is misschien wel het grootste misverstand dat er bestaat rondom crypto en aandelen. Een oud gezegde ‘buy when others are fearfull and sell when others are gready’. Het kan dus juist verstandig zijn om crypto te kopen als er veel angst heerst. Als iedereen zegt dat Bitcoin nog veel meer daalt, een bubble is en binnenkort niets meer waard zal zijn dan is dit meestal juist een goed koop moment (geen financieel advies).

Het tegenovergestelde is ook waar. Wanneer iedereen jou vertelt dat je rijk kunt worden met crypto, zelf de media praat over gouden bergen dan is dit meestal het moment om winst te pakken (te verkopen) en dus niet het moment om te kopen (geen financieel advies).

Lees ook het verhaal van Jan modaal en ontdek waarom handelen in crypto zonder kennis zo moeilijk is.

Wil jij het juiste koop/verkoop moment weten? Met de door mij voorgestelde tools is dit een fluitje van een cent en kun jij voortaan achterover leunen!

Als je heel veel geluk hebt dan kan dit inderdaad het geval zijn. Helaas is vaak het tegenovergestelde waar en maakt ongeveer 95% verlies met het impulsief kopen van zogenaamde high risc coins.
Met crypto investeringen kun je als je geduldig bent en de juiste strategie kiest, wel veel meer winst behalen dan met andere assets zoals aandelen en goud. Dit hangt ook af van het risico dat jij wilt nemen. De in het verleden behaalde resultaten laten met alleen Bitcoin in elk geval al zien dat een investering hierin een veel hoger rendement genereert dan elke andere investering!

Het investeren in crypto of andere assets zoals aandelen brengt altijd risico’s met zich mee. Het risico aan crypto is dat de koersen zich soms sterk volatiel bewegen (ze stijgen en dalen sterk). Door FOMO (fear of missing out) kopen en verkopen de meeste mensen daarom op het verkeerde moment. Gelukkig bieden de door mij geadviseerde koop/verkoop tools hier een oplossing voor. Ze zorgen voor een goed koop/verkoop moment en bezorgen je tevens meer rust en zekerheid in je investeringen.

Een ander risico van het investeren in cryptovaluta kan een hack zijn. Een cryptobeurs (platform waar je crypto kunt kopen en verkopen) kan worden gehackt of een cryptomunt kan worden gehackt. De meeste grote exchanges zijn tegenwoordig gelukkig erg veilig en slaan een deel van hun munten op in cold wallets (deze kunnen niet worden gehackt want ze staan niet in verbinding met het internet). Ook kun je ervoor kiezen om jouw munten op te slaan op een hardware wallet (offline wallet). Ik vertel je hier graag meer over tijdens een adviesgesprek.

Winstberekening diverse tools

Wat is het verschil tussen invsteren met en zonder (ver)koop tools?

De onderstaande berekeningen zijn op aanvraag aantoonbaar tijdens een adviesgesprek.
Disclaimer: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Laatste update: 27 maart 2023 

Tool 1 (Betaald – Beste Resultaat):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode februari 2019 tm maart 2023
15,44 (1544%) x € 20.000,- = € 308.800,-

Kosten € 130,- per kwartaal (voor eigen rekening – externe partij)
Betaling: creditkaart 

Tool 2 (Gratis):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode januari 2019 tm maart 2023
11,44 (1164%) x € 20.000,- = € 228.800,-

Kosten +- € 14,- per maand voor een Tradingview Pro account wanneer je het beste resultaat wilt behalen met deze tool (voor eigen rekening – externe partij)
Betaling: creditkaart of Paypal 

Zonder Tool(s):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode januari 2019 tm maart 2023
€ 3955,- (slotkoers 7-1-2019) / € 28000,- (slotkoers 27-3-2023)
5,8 (580%) x € 20.000,- = € 116.000,-

Nb. deze berekening gaat uit van investeren zonder tussentijds kopen en verkopen. Iets wat veruit de meeste investeerders niet lukt. Het gebruik van tool 1 of 2 geeft je meer zekerheid en rust en kan ervoor zorgen dat je op het juiste moment koopt en verkoopt.

Opmerkingen:

  • De bovenstaande berekeningen gaan uit van een investering in Bitcoin. Behaalde resultaten uit het verleden laten zien dat investeringen in (large cap) altcoins een veel beter rendement behalen. Uiteraard geen garanties voor de toekomst.
  • De bovenstaande berekeningen zijn zonder onder leverage (hefboomsysteem)!

Wist je dat?

Feiten over het investeren in cryptovaluta

Ongeveer 95% van alle crypto investeerders verliest op termijn geld met het beleggen in cryptovaluta. Het handelen in cryptogeld is namelijk ontzettend moeilijk. Daar zijn diverse redenen voor. Ik vertel je graag waarom.

Veel mensen hebben last van FOMO (fear of missing out). Ze kopen en verkopen op het verkeerde moment. Wanneer de koersen bijvoorbeeld hard stijgen willen ze de boot niet missen en kopen ze crypto meestal op de top van de koersen. Ook het omgekeerde is waar. Wanneer de koersen sterk dalen verkopen ze uit angst voor nog meer verlies. In beide gevallen leidt Fomo vaak tot de verkeerde keuzes.

Een oud gezegde in de aandelen wereld is ‘when you don’t have a plan than your plan is to fail’. Start dus nooit blindelings met cryptovaluta maar weet wat je doet.