Crypto advies wanneer (ver)kopen

Met blind investeren zonder plan zal je bijna altijd verlies maken met jouw Bitcoins en altcoins. Ik vertel je welke tools je kunt gebruiken om het juiste (ver)koopmoment te bepalen.

Tijdens een adviesgesprek laat ik je zien dat mijn methode werkt, installeer ik de tools voor je en zorg ik voor de juiste instellingen. Een winstberekening laat zien dat je tot 3x meer winst maakt wanneer je de door mij aanbevolen tools gebruikt!

€ 259,-

Inclusief 1 uur afterservice

Wanneer crypto (ver)kopen?

Er zijn grofweg 4 mogelijkheden

De meest gestelde vraag op het gebied van crypto is niet geheel verrassend “wanneer kan ik het beste crypto kopen/verkopen?”. Deze vraag is helaas niet zo eenvoudig te beantwoorden. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden:

1. Zelf uitzoeken op internet
Je kijkt op het internet, social media en Youtube en laat je door analisten vertellen wat een goed koop/verkoop moment is. Mijn advies: doe dit niet! Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer en er zijn honderden crypto analisten met elk hun eigen mening. Er zijn slechts enkele goede crypto analisten, ik vertel je hier graag meer over.  

2. Je zorgt ervoor dat je een crypto analist wordt.
Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Goede crypto analisten hebben er jaren over gedaan om succesvol te worden. Dit gaat je dus heel veel tijd en energie kosten, zonder garantie op succes.

3. Je maakt gebruik van een trading bot.
Helaas is dit niet zo eenvoudig als het lijkt. Ook hier dien je veel tijd en energie in te steken om winstgevend te worden. Zomaar een bedrag storten en een tradingbot het werk laten doen lijkt te mooi om waar te zijn, dus dat is meestal ook zo.

4. Je maakt gebruik van een koop/verkoop tools.
Dit is wat mij betreft veruit de beste optie om (zeer) goede winsten te behalen, vooral op de lange termijn. Je vergroot niet alleen de kans op een veel hoger rendement op jouw investering, koop/verkoop tools besparen je ook nog eens veel stress, tijd en onzekerheid. Ik vertel je welke tools werken en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Ze zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedereen.

Wil je een totaaladvies inclusief advies over koop/verkoop tools? Kijk dan op deze pagina.

Hoe werkt het?

Waarom (ver)koop tools?

Tijdens een adviesgesprek vertel ik je waarom je met de door mij aanbevolen tools aantoonbaar meer winst kunt behalen. Ik laat je zien dat deze winstberekening correct is.

Vervolgens installeer ik de tools voor je op jouw laptop, tablet of mobiel en zorg voor de juiste essentiële instellingen. De tools geven koop- of verkoopsignalen af, vaak niet meer dan 1 keer per maand. Je krijgt dan per email een melding. Na een koopsignaal koop de jouw favoriete cryptomunten en na een verkoopsignaal verkoop je jouw cryptomunten. De (ver)kooptools zijn zeer eenvoudig in gebruik.

Het adviesgesprek vindt plaats in Bovenkarspel (NH) maar is ook op afstand mogelijk. Altijd inclusief 1 uur afterservice.

Voorkom blind investeren (gokken)
De crypto (ver)koop tools geven je ondersteuning in jouw Bitcoin en altcoin investering en laten zien wat het beste koop of verkoop moment is. Je stapt dus niet zomaar blindelings in.
1
Beperk de risico's
Het investeren in crypto wordt vaak als een risicovolle investering gezien. Koop en verkoop tools beperken deze risico's aanzienlijk wanneer je deze op de juiste manier gebruikt.
2
Voorkom (grote) crashes
De crypto (ver)koop tools geven (als je ze op de juiste manier gebruikt) aan wanneer je het beste kunt verkopen. Zo voorkom je sterke koersdalingen.
3
Bespaar tijd
Het kost je maanden, zo niet jaren om een winstgevende crypto investeerder te worden. De tools besparen je daarom heel veel tijd.
4
Bespaar stress en crypto verslaving
Wanneer je jouw zuurverdiende geld in crypto hebt geinvesteerd is de kans groot dat je de koersen dagelijks bekijkt. De tools zorgen voor veel meer rust en zekerheid.
5
Behaal veel meer winst
Niet geheel onbelangrijk, wanneer je de door mij voorgestelde (ver)koop tools gebruikt en je deze op de juiste manier gebruikt, maak jij jouw kansen op (veel) winst vele malen groter.
6

Feestdagen actie: van € 310,- voor

€ 259,-

Na je bestelling neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Incl. 21% btw - 1 uur afterservice

Klanten waarderen ons met:
5/5

Handig om te weten

voordat je het adviesgesprek bestelt!

Na je bestelling neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit adviesgesprek vindt plaats op mijn kantoor in Bovenkarspel (Noord-Holland) of op afstand via videobellen. Het gesprek duurt maximaal 1,5 uur en wordt aan maximaal 2 personen gegeven. Na het adviesgesprek geef ik je nog gratis 1 uur afterservice op afstand via telefoon/email/whatsapp.

* Laptop of tablet
* Smartphone
* Creditkaart en/of Paypal gegevens. Zie vraag hieronder over eventuele extra kosten.

Uiteraard worden er door mij geen extra kosten in rekening gebracht. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 1 dan zijn de extra kosten ongeveer € 130,- per kwartaal. Je betaalt deze dan zelf met je creditkaart tijdens het aanmaken van een account.

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 2 dan zijn de extra kosten ongeveer € 14,- per maand wanneer je gebruikt wilt maken van de meest optimale instellingen. Je hebt hier dan namelijk een Tradingview Pro account voor nodig.

Ik doe niet aan kleine lettertjes maar geef je een eerlijk advies (no nonsense). Ik ben geen financieel adviseur, mijn advies is gebaseerd op eigen ervaringen met het handelen in cryptovaluta op de lange tot middellange termijn. Handelen in cryptovaluta is altijd op eigen risico.

Jouw gegevens blijven privé. Wachtwoorden, bedragen, etc hou je voor jezelf. Ik handel niet voor je, ook dit doe je zelf (eigen risico).

Heb je nog vragen over crypto, over dit adviesgesprek, over mij of over deCryptohulp?
Bekijk onze vragen (faq) pagina.
Meer weten over deCryptohulp? Bekijk dan de ‘over ons‘ pagina.

Winstberekening diverse tools

Wat is het verschil tussen invsteren met en zonder (ver)koop tools?

De onderstaande berekeningen zijn op aanvraag aantoonbaar tijdens een adviesgesprek.
Disclaimer: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Laatste update: 29 mei 2022 

Tool 1 (Betaald – Beste Resultaat):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode februari 2019 tm juni 2022
14,87 (1487%) x € 20.000,- = € 297.400,-

Kosten € 130,- per kwartaal (voor eigen rekening – externe partij)
Betaling: creditkaart 

Tool 2 (Gratis):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode januari 2019 tm juni 2022
11,64 (1164%) x € 20.000,- = € 232.800,-

Kosten +- € 14,- per maand voor een Tradingview Pro account wanneer je het beste resultaat wilt behalen met deze tool (voor eigen rekening – externe partij)
Betaling: creditkaart of Paypal 

Zonder Tool(s):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode januari 2019 tm juni 2022
€ 3955,- (slotkoers 7-1-2019) / € 21038,- (slotkoers 26-6-2022)
4,11 (411%) x € 20.000,- = € 82.200,-

Nb. deze berekening gaat uit van investeren zonder tussentijds kopen en verkopen. Iets wat veruit de meeste investeerders niet lukt. Het gebruik van tool 1 of 2 geeft je meer zekerheid en rust en kan ervoor zorgen dat je op het juiste moment koopt en verkoopt.

Opmerkingen:

  • De bovenstaande berekeningen gaan uit van een investering in Bitcoin. Behaalde resultaten uit het verleden laten zien dat investeringen in (large cap) altcoins een veel beter rendement behalen. Uiteraard geen garanties voor de toekomst.
  • De bovenstaande berekeningen zijn zonder onder leverage (hefboomsysteem)!

Andere adviespakketten

voor succes met crypto