Wanneer crypto kopen of verkopen?

Met blind investeren zonder plan zal je bijna altijd verlies maken met jouw Bitcoins en altcoins. Ik vertel je welke tools je kunt gebruiken om het juiste (ver)koopmoment te bepalen.

Tijdens een adviesgesprek laat ik je zien dat mijn methode werkt, installeer ik de tools voor je en zorg ik voor de juiste instellingen. Een winstberekening laat zien dat je tot 3x meer winst maakt wanneer je de door mij aanbevolen tools gebruikt!

(ver)koopmoment bepalen?

Er zijn grofweg 4 mogelijkheden

De meest gestelde vraag op het gebied van crypto is niet geheel verrassend “wanneer kan ik het beste crypto kopen/verkopen?”. Deze vraag is helaas niet zo eenvoudig te beantwoorden. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden:

1. Zelf uitzoeken op internet
Je kijkt op het internet, social media en Youtube en laat je door analisten vertellen wat een goed koop/verkoop moment is. Mijn advies: doe dit niet! Je ziet al snel door de bomen het bos niet meer en er zijn honderden crypto analisten met elk hun eigen mening. Er zijn slechts enkele goede crypto analisten, ik vertel je hier graag meer over.  

2. Je zorgt ervoor dat je een crypto analist wordt.
Helaas is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Goede crypto analisten hebben er jaren over gedaan om succesvol te worden. Dit gaat je dus heel veel tijd en energie kosten, zonder garantie op succes.

3. Je maakt gebruik van een trading bot.
Helaas is dit niet zo eenvoudig als het lijkt. Ook hier dien je veel tijd en energie in te steken om winstgevend te worden. Zomaar een bedrag storten en een tradingbot het werk laten doen lijkt te mooi om waar te zijn, dus dat is meestal ook zo.

4. Je maakt gebruik van een koop/verkoop tools.
Dit is wat mij betreft veruit de beste optie om (zeer) goede winsten te behalen, vooral op de lange termijn. Je vergroot niet alleen de kans op een veel hoger rendement op jouw investering, koop/verkoop tools besparen je ook nog eens veel stress, tijd en onzekerheid. Ik vertel je welke tools werken en hoe je ze het beste kunt gebruiken. Ze zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedereen.

Adviesgesprek (ver)koop tools

Inclusief uitleg over koop en verkoop tools

Tijdens een adviesgesprek vertel ik je waarom je met de door mij aanbevolen tools aantoonbaar meer winst kunt behalen. Ik laat je zien dat deze winstberekening correct is.

Vervolgens installeer ik de tools voor je op jouw laptop, tablet of mobiel en zorg voor de juiste essentiële instellingen. De tools geven koop- of verkoopsignalen af, vaak niet meer dan 1 keer per maand. Je krijgt dan per email een melding. Na een koopsignaal koop de jouw favoriete cryptomunten en na een verkoopsignaal verkoop je jouw cryptomunten. De (ver)kooptools zijn zeer eenvoudig in gebruik.

Het adviesgesprek vindt plaats in Bovenkarspel (NH) maar is ook op afstand mogelijk. Altijd inclusief 1 uur afterservice.

Voorkom blind investeren (gokken)
De crypto (ver)koop tools geven je ondersteuning in jouw Bitcoin en altcoin investering en laten zien wat het beste koop of verkoop moment is. Je stapt dus niet zomaar blindelings in.
1
Beperk de risico's
Het investeren in crypto wordt vaak als een risicovolle investering gezien. Koop en verkoop tools beperken deze risico's aanzienlijk wanneer je deze op de juiste manier gebruikt.
2
Voorkom (grote) crashes
De crypto (ver)koop tools geven (als je ze op de juiste manier gebruikt) aan wanneer je het beste kunt verkopen. Zo voorkom je sterke koersdalingen.
3
Bespaar tijd
Het kost je maanden, zo niet jaren om een winstgevende crypto investeerder te worden. De tools besparen je daarom heel veel tijd.
4
Bespaar stress en crypto verslaving
Wanneer je jouw zuurverdiende geld in crypto hebt geinvesteerd is de kans groot dat je de koersen dagelijks bekijkt. De tools zorgen voor veel meer rust en zekerheid.
5
Behaal veel meer winst
Niet geheel onbelangrijk, wanneer je de door mij voorgestelde (ver)koop tools gebruikt en je deze op de juiste manier gebruikt, maak jij jouw kansen op (veel) winst vele malen groter.
6

Kosten en bestellen

Wat zijn de mogelijkheden?

Crypto adviesgesprek
Locatie Bovenkarspel (NH)

Deze week van

€ 349,-

voor € 299,-

Na je bestelling neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Incl. 21% btw - 1 uur afterservice