Crypto advies wanneer (ver)kopen?

Advies koop/verkoop tools voor (aantoonbaar) veel meer kans op winst

Met de door mij aanbevolen koop/verkoop tools is de kans vele malen groter om winst te behalen en weet je wanneer je het beste kunt kopen en verkopen. Eenvoudig, voor iedereen geschikt. Ik installeer de tools voor je op jouw eigen computer/laptop/mobiel en leg je alles uit. Ik vertel je niet alleen welke tools je het beste kunt gebruiken, maar ook wat de beste instellingen zijn voor deze tools. Dit is essentieel voor zo veel mogelijk winst.

Wil je een totaaladvies inclusief advies over koop/verkoop tools? Kijk dan op deze pagina.

Voorkom
crypto verslaving

Zoals ervaren cryptotraders weten gaat het handelen in cryptovaluta in het begin met vallen en opstaan. Zo kom je er als crypto investeerder al snel achter dan je stalen zenuwen nodig hebt als je in crypto investeert. Er kan zelfs een ware verslaving ontstaan! (zoz)

Tools

Crypto koop en verkoop tools zorgen voor meer rust, je zorgt er voor dat je niet meer elke minuut van de dag de Bitcoin koers checkt.

Voorkom
stress

Omdat de koersen van cryptovaluta snel heen en weer schommelen kun je de ene dag in euforie leven en de andere dag juist het tegenovergestelde ervaren. Het lukt maar weinig mensen om niet te verkopen wanneer de koersen hard zijn gedaald OF om niet te kopen wanneer de koersen hard zijn gestegen. (zoz)

Tools

Ik adviseer je enkele tools te gebruiken die de (niet te onderschatten) stress en onzekerheid kunnen voorkomen. Je voorkomt FOMO (fear of missing out).

Aantoonbaar (veel)
meer kans op winst!

Ik heb mezelf volledig gespecialiseerd in crypto koop/verkoop tools waarmee je (aantoonbaar) veel meer winst kunt behalen. (zoz)

Geschikt voor iedereen!

De koop/verkoop tools zijn geschikt voor iedereen en geven het beste rendement voor lange termijn investeerders (swing traders). Ervaring is hierbij niet nodig en het kost je slechts enkele handelingen per maand!

Winstberekening
Hoe werkt het?

Waarom
(ver)koop tools?

En mijn advies hierover?

Uitleg en instalatie
Ik installeer enkele tools voor je op jouw eigen laptop, tablet of mobiel en leg alles in Jip en Janneke taal uit. Het gebruik van de tools is geschikt voor iedereen, je hebt geen ervaring nodig.

Ik handel niet voor je maar leer je op een eenvoudige manier hoe je crypto valuta op een effectieve manier voor de lange termijn (1 tot 3 jaar) kunt investeren. Met hooguit een paar simpele handelingen per maand laat jij je geld voor je werken! En dat alles zonder stress en onzekerheid.

Bekijk hier een winstberekening

Mijn ervaringen
De door mij voorgestelde (ver)koop tools besparen je ontzettend veel tijd, onzekerheid en stress. Ook ik heb in het begin veel geld verloren door op een verkeerde manier te handelen in cryptocurrency. Met blind investeren zonder plan zul je namelijk altijd verlies maken met jouw Bitcoins en altcoins.

Na een aantal jaren op een verkeerde manier in crypto te hebben gehandeld ben ik enkele koop/verkoop tools tegengekomen die ervoor zorgen dat je weet wanneer je crypto het beste kunt kopen en verkopen. De tools zorgen naast meer winst voor meer rust en zekerheid. Je hoeft dus niet meer elk moment van de dag de Bitcoin koers te checken.

Heb je nog vragen? Klik hier.

€ 259,-

Na je bestelling neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Incl. 21% btw - 1 uur afterservice

Voorkom gokken met crypto.
De crypto (ver)koop tools geven je ondersteuning in jouw Bitcoin en altcoin investering en laten zien wat het beste koop of verkoop moment is. Je stapt dus niet zomaar blindelings in.
1
Voorkom grote crashes (koersdalingen)
De crypto (ver)koop tools geven (als je ze op de juiste manier gebruikt) aan wanneer je het beste kunt verkopen. Zo voorkom je sterke koersdalingen.
2
Bespaar stress en crypto verslaving
Wanneer je jouw zuurverdiende geld in crypto hebt geinvesteerd is de kans groot dat je de koersen dagelijks bekijkt. De tools zorgen voor veel meer rust en zekerheid.
3
Bespaar tijd
Je kunt jezelf ontzettend veel tijd besparen door niet dagelijks naar crypto Youtube analisten en crypto websites te kijken. Ook hoeft je niet te leren traden. De tools doen het werk voor jou!
4
Behaal veel meer winst!
Niet geheel onbelangrijk, wanneer je de door mij voorgestelde (ver)koop tools gebruikt en je deze op de juiste manier gebruikt, maak jij jouw kansen op (veel) winst vele malen groter.
5

Handig om te weten

Voordat je het doe het zelf crypto advies bestelt...

Na je bestelling neem ik binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit adviesgesprek vindt plaats op mijn kantoor in Bovenkarspel (Noord-Holland) of op afstand via videobellen. Het gesprek duurt maximaal 1,5 uur en wordt aan maximaal 2 personen gegeven. Na het adviesgesprek geef ik je nog gratis 1 uur afterservice op afstand via telefoon/email/whatsapp.

* Laptop of tablet of mobiel (account exchange)
* Mobiele telefoon (account exchange beveiligen)
* Paspoort of rijbewijs (account exchange)
* Creditkaart en/of Paypal bij koop/verkoop tools -> zie mogelijke kosten tools

Uiteraard worden er door mij geen extra kosten in rekening gebracht. Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 1 dan zijn de extra kosten ongeveer € 130,- per kwartaal. Je betaalt deze dan zelf met je creditkaart tijdens het aanmaken van een account.

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van koop/verkoop tool 2 dan zijn de extra kosten ongeveer € 14,- per maand wanneer je gebruikt wilt maken van de meest optimale instellingen. Je hebt hier dan namelijk een Tradingview Pro account voor nodig.

Zie mogelijke kosten tools

Ik doe niet aan kleine lettertjes maar geef je een eerlijk advies (no nonsense). Ik ben geen financieel adviseur, mijn advies is gebaseerd op eigen ervaringen met het handelen in cryptovaluta op de lange tot middellange termijn. Handelen in cryptovaluta is altijd op eigen risico.

Jouw gegevens blijven privé. Wachtwoorden, bedragen, etc hou je voor jezelf. Ik handel niet voor je, ook dit doe je zelf (eigen risico).

Heb je nog vragen over crypto, over dit adviesgesprek, over mij of over deCryptohulp?
Bekijk onze vragen (faq) pagina.
Meer weten over deCryptohulp? Bekijk dan de ‘over ons‘ pagina.

Winstberekening diverse tools

Wat is het verschil tussen investeren met en zonder (ver)koop tools?

De onderstaande berekeningen zijn op aanvraag aantoonbaar tijdens een adviesgesprek.
Disclaimer: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Laatste update: 29 mei 2022 

Tool 1 (Betaald – Beste Resultaat):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode februari 2019 tm juni 2022
14,87 (1487%) x € 20.000,- = € 297.400,-

Kosten € 130,- per kwartaal (voor eigen rekening – externe partij)
Betaling: creditkaart 

Tool 2 (Gratis):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode januari 2019 tm juni 2022
11,64 (1164%) x € 20.000,- = € 232.800,-

Kosten +- € 14,- per maand voor een Tradingview Pro account wanneer je het beste resultaat wilt behalen met deze tool (voor eigen rekening – externe partij)
Betaling: creditkaart of Paypal 

Zonder Tool(s):

Investering € 20.000,- in Bitcoin
Periode januari 2019 tm juni 2022
€ 3955,- (slotkoers 7-1-2019) / € 21038,- (slotkoers 26-6-2022)
4,11 (411%) x € 20.000,- = € 82.200,-

Nb. deze berekening gaat uit van investeren zonder tussentijds kopen en verkopen. Iets wat veruit de meeste investeerders niet lukt. Het gebruik van tool 1 of 2 geeft je meer zekerheid en rust en kan ervoor zorgen dat je op het juiste moment koopt en verkoopt.

Opmerkingen:

  • De bovenstaande berekeningen gaan uit van een investering in Bitcoin. Behaalde resultaten uit het verleden laten zien dat investeringen in (large cap) altcoins een veel beter rendement behalen. Uiteraard geen garanties voor de toekomst.
  • De bovenstaande berekeningen zijn zonder onder leverage (hefboomsysteem)!
Waar kun je nog meer uit kiezen?

Andere adviespakketten

voor succes met crypto